Thursday 6 December 2012

Gemakkelijk om de tips voor hoe zwembad chloor werken volgen

Hoe houd ik het de bubbelbaden bubbelbad accessoires het hele seizoen mooi schoon?

Dat is een vraag die ons gedurende het seizoen veelvuldig gesteld wordt. Kleine zwembaden, adviseren wij altijd te reinigen middels het gebruik van chloor. We zullen u in stappen informeren welk zwembad chloor het beste werkt onder verschillende omstandigheden.

Ph-waarde: Wanneer u chloor wilt toevoegen, dient de PH-waarde juist te zijn. De juiste PH-waarde voor zwembadwater ligt tussen de 7,2 en 7,8.

Chloorshock/granulaat/korrels: Om snel het gewenste chloorpeil te bereiken, gebruikt u chloorgranulaat. Dit is chloor in korrel vorm. U dient de korrels op te lossen in een emmer gevuld met warm water. Dit voegt u toe aan het zwembadverwarming. Door daarna enkele uren uw zwembadpomp te laten draaien mengt het chloor goed met het water. Na enkele uren kunt u het zwembadwater testen en controleren op de juiste hoeveelheid chloor.

Chloortabletten/sticks: Chloortabletten gebruikt u om uw chloorwaarde op peil te houden. U kunt een chloortablet in de skimmer plaatsen. Om snelle slijtage aan uw skimmermand te voorkomen, raden wij u aan een chloordrijver aan te schaffen. Chloortabletten lossen langzaam op en gaan ongeveer een week mee.

Veiligheid:
1. Wij raden u aan om chloorproducten buiten het bereik van kinderen te houden.
2. Vermijd contact met ogen, mond en kleding

Bezoek de site voor de veiligheid en advies over onderwerpen zoals een zwembadpomp, chloorvrij chemicaliƫn, chloor producten, zwembad chloor tabletten en nog veel meer.

1 comment:

  1. goede informatieve blog, heb recent ook een nieuwe zwembadpomp gekocht voor mijn zwembad.

    ReplyDelete